Table d’hôtes, gast aan onze tafel De maaltijden serveren wij op het terras bij de zomerkeuken. Drie maal per week koken wij een driegangen diner. Op zaterdag, dinsdag en donderdag kunt u bij ons mee-eten met ‘wat de pot schaft’. Het drie gangen-menu is altijd inclusief aperitief met hapje, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert plus wijn/bier/frisdrank en koffie of thee.
Naast het terras is een klein zwembad. De kinderen mogen hier in maar moeten héééééél zachtjes doen ivm de gasten die lekker zitten te relaxen met een boekje en/of glaasje. Vandaar het ‘fluisterbad’ 🙂
In de regel bereiden we maaltijden met vis en/of vlees, maar indien u speciale wensen heeft, zoals vegetarisch, kunt u dit van te voren melden. Dan houden we hier graag rekening mee. Het diner begint altijd om 19.00 uur met een aperitief. Omdat wij met verse producten werken vragen wij u om tijdig te reserveren. Reserveren voor uw aankomstdag kan via het reserveringsformulier of per mail. Voor de overige dagen kan dit een dag van te voren bij Anne. Wanneer u uw eigen potje kookt, of buiten de deur eet, kunt u na onze maaltijd natuurlijk aanschuiven en gezellig nog even met ons natafelen.